Hrana za pastrmku

ROYALOPTIMA LS

Kompletna visoko-energetska hrana za pastrmke

•ROYAL OPTIMA LS je formulisana na balansu amino-kiselina, balansu masti i sezonskom fit balansu, kako bi zadovoljila potrebe riba za nutricijentima u svakom godišnjem dobu.
•ROYAL OPTIMA obezbeđuje odgovarajući nivo svarljive energije, koji obezbeđuje dobar prirast i u uslovima sredine ispod optimalnih (DO>7 ppm), i smanjuje uticaj loših spoljašnjih faktora.
•ROYAL OPTIMA obezbeđuje odličnu iskorišćenost energije , zahvaljujući balansu između PD/ED i nivou svarljivog fosfora u skladu sa povećanim hranidbenim potrebama kao posledice visokog metaboličkog indeksa.
•ROYAL OPTIMA je dostupan kao plutajući i sporotonući proizvod LSPreporuke za dnevnu kolicinu hrane ( kao % biomase)**Tabela hranjenja iznad je osnovni vodič za hranjenje. Skretting tehnički servis je spreman da vam pomogne pri dizajniranju vašeg režima ishrane koristeci Skretting Rmax concept.
** pratiti hrandbenu aktivnos ribe
*** hraniti prema DO nivou


Uticaj na okolinu (proračunato kao kg/toni proizvoda)


SELECT ME

Kompletna hrana za pastrmke

•AminoBalance i LipoBalance obezbeđuju optimalan balans amino-kiselina i balans lipida.
•SeasonFit obezbeđuje ujednačenu svarljivost masti u toku godine, menjajući strukturu masnih kiselina u zavisnosi od temperature, dok svarljive proteine (DP), koje poseduje, prilagođava sezonskim varijacijama u handbenim potrebama.
•Srednje-visok nivo svariljive energije obezbeđuje dobar prirast i ispod optimalnih uslova sredine (DO >6 ppm)
•DP/DE (odnos svarljivih proteina i svarljive energije) prilagođen za efikasnije iskorišćavanje energije iz hraniva
•Omega 3 (ω3) masne kiseline, obogaćene fosforom, povećavaju nutricionistički kvalitet farmski gajenih ribaPreporuke za dnevnu kolicinu hrane ( kao % biomase)**Tabela hranjenja iznad je osnovni vodič za hranjenje. Skretting tehnički servis je spreman da vam pomogne pri dizajniranju vašeg režima ishrane koristeci Skretting Rmax concept.
** pratiti hrandbenu aktivnos ribe
*** hraniti prema DO nivou


Uticaj na okolinu (proračunato kao kg/toni proizvoda)

FOKUS SALMO

Kompletna hrana za pravilnu pigmentaciju pastrmki

• FOCUS SALMO je specijalno dizajnirana da poboljša pigmentni efekat kod ribe:
- Maksimalna zaštita od oksidacionih procesa
- Nivo masti optimalan za maksimalnu resorptivnost pigmenata
- Izbalansirane amino-kiseline koje obezbeđuju najbolju stabilnost pigmenta
FOKUS SALMO ML (održavajući nivo): za postojani nivo pigmentacije
FOCUS SALMO PR: za maksimalni efekat pigmentacijePreporuke za dnevnu kolicinu hrane ( kao % biomase)**Tabela hranjenja iznad je glavni vodič za hranjenje. Skretting tehnički servis je spreman da vam pomogne pri dizajniranju vašeg režima ishrane koristeci Skretting Rmax concept.Uticaj na okolinu (proračunato kao kg/toni proizvoda)

NATURA PRO-MP

Kompletna hrana u mini-paletama za pastrmsku mlađ


-NATURA PRO MP (mini palete) je nova, predtovna, hrana za pastrmsku mlađ, u kojoj su kombinovani NATURA odlični sastojci sa inovativnom tehnologijom (ceđenja).
-NATURA PRO MP pravilan oblik i lagano tonjenje osigurava lakše uzimanje hrane, što vodi ka brzom i ujednačenom rastu ribe. Mini-palete takođe imaju veoma stabilnu strukturu, otpornu na vlažnost, koja minimizje gubitak nutricijenata.

Proactive Nutrition: (protektivna ishrana)
-NATURA PRO MP je bazirana na formuli koja uključuje specifične komponente koje poboljšavaju zdravstveno stanje ribe.
-NATURA PRO MP pojačava nespecifični imuni odgovor kod riblje mlađi, vodeći ka jakoj i aktivnoj ribi, manje podložnoj stresu.
-NATURA PRO MP poboljšava rezistenciju prema RTFS:
-redukuje rast patogenih mikroorganizama
-stabilizuje crevnu mikrofloru


Preporuke za dnevnu kolicinu hrane ( kao % biomase)*


*Tabela hranjenja iznad je osnovni vodič za hranjenje. Skretting tehnički servis je spreman da vam pomogne pri dizajniranju vašeg režima ishrane koristeci Skretting Rmax concept.

PROTEC

Kompletna anti-stres hrana

•Protec je Skretting-ova anti-stres hrana nove generacije, dizajnirana u skladu sa najsavremenijim ispitivanjima da bi farmerima obezbedila koristan alat za pripremu ribe za stresne situacije
•Protec je temenjac Active Nutrition koncepta, spremnog da pripremi ribu ya stresne događaje (Proactive nutrition – Protektivna ishrana)
•Protec:
-Ojačava imuni sistem, stimuliše ćelije na borbu protiv patogena i na obnavljanje oštećenog tkiva
-Poboljšava zdravlje creva i njihovu funkciju, čime pojačava otpornost prema napadu patogena
-Stabilizuje crevnu mikrofloru, potpomažući je u nadjačavanju patogenih mikroorganizama
-Opremljena anti-oksidativnim materijama, sprečava pojavu stresa (zbog oksidativnih procesa) i smanjuje oštećenje tkiva

•Protec bi trebalo koristiti pri pripremi za stresne situacije (napad patogena, nepovoljni uslovi sredine – ispod optimuma, prezimljavanje, sortiranju (odabiranju), transportu...) bez potrebe za menjanjem protokola
•Protec bi trebalo koristiti najmanje mesec dana da bi se postigao maksimalni efekat na zdravlje i strukturu svih partija creva
•Protec bi trebalo davati u količini koju riba može da pojede (dok se nezasiti)
Riblje brašno, brašno pečene soje bez ljuske, pšenični gluten, pšenica i sporedni proizvodi prerade pšenice, riblje ulje, sojino ulje, destilisano restvorljivo, BHT


VITALIS REPRO


 

Kompletna hrana za matične pastrmke
(Kompletno proizvedena hrana za matične pastrmke)


-VITALIS REPRO TROTE je dizajnirana za matične pastrmke, od sazrevanja gonada, sve do dva meseca posle mrešćenja (bacanja ikre).

-VITALIS REPRO TROTE je formulisan za posebne potrebe matičnih riba, i uključuje esencijalne, biološki visoko vredne sastojke koji potpomažu razviće visoko kvalitetne ikre.

-VITALS REPRO TROTE ima visok nivo nezasićenih masnih kiselina, vitamina, selena i prirodnih karotena koji poboljšavaju reproduktivnu funkciju, povećavaju vitalnost ikre i zdravlje mlađi.

 

 

 

CLASSIC LF

 
Kompletna hrana za pastrmke


* CLASIC LF je formulisan na AminoBalance, LipoBalance i SeasonFit konceptu, da bi osigurala hrandbene potrebe riba u svakom godišnjem dobu
* CLASIC LF se ističe po pogodnom nivou svarljive energije, za farme gde brzina rasta nije presudnaPreporuke za dnevnu kolicinu hrane ( kao % biomase)**Tabela hranjenja iznad je osnovni vodič za hranjenje. Skretting tehnički servis je spreman da vam pomogne pri dizajniranju vašeg režima ishrane koristeci Skretting Rmax concept.

 **pratiti hrandbenu aktivnos ribe

*** hraniti prema DO nivou

Uticaj na okolinu (proračunato kao kg/toni proizvoda)ADVANCE ME

 

Visoko-srednje energetska kompletna hrana za pastrmke

 

    * ADVANCE ME je formulisana na AminoBalance, LipoBalance i SeasonFit konceptu, kako bi osigurala sve hranljive sastojke neophodne ribama u toku svakog godišnjeg doba.
    * ADVANCE ME poseduje srednji nivo svariljive energije obezbeđuje dobar prirast i ispod optimalnih uslova sredine (DO >6 ppm)
    * ADVANCE ME poseduje formulu sa svarljivom energijom i PD/ED balansom pogodnu za metabolizam odraslih riba
    * ADVANCE ME sadrži suvo raspršen hemoglobim, veoma je  ukusna, predstavlja siguran i stalan izvor proteina koji su visoko svarljivi, kako bi se kolicina otpadnih materija svela na minimum i osigurao bolji kvalitet okoline
    * ADVANCE ME je dostupna u obliku plutajućih i tonućih paletaPreporuke za dnevnu kolicinu hrane ( kao % biomase)**Tabela hranjenja iznad je osnovni vodič za hranjenje. Skretting tehnički servis je spreman da vam pomogne pri dizajniranju vašeg režima ishrane koristeci Skretting Rmax concept.

 ** pratiti hrandbenu aktivnos ribe

*** hraniti prema DO nivou

 

Uticaj na okolinu (proračunato kao kg/toni proizvoda)